Остъклени системи за врати и стени

ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ, ПО-МАЛКО ОГРАНИЧЕНИЯ

Изискванията за пожароустойчивост се изпълняват най-добре, когато необходимите конструктивни елементи се отличават с определен усъвършенстван дизайн. Ние знаем, че архитектите и собствениците на имоти искат широко диверсифицирана програма за строителните си проекти, която да разполага с отделни елементи със съответстващ дизайн.

ВРАТИ ОТ АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ

АКЦЕНТИ ЗА ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН ОТ СТЪКЛО И МЕТАЛ

Гамата от рамкови профили/алуминиеви профили в тази брошура представлява универсални решения, които сме създали, за да отговорим конкретно на тези изисквания по отношение на вратите и остъкляването.

Ето и най-важните факти: Преградните стенни елементи със стъклодържачи се предлагат със ширината, която ви е необходима. Не се прилагат и ограничения във височината на димоустойчивите елементи за стени. Само за пожароустойчивите елементи височината е ограничена от строителните изисквания до максимум 3500, 4000 или 5000 мм - в зависимост от типа. В съответствие със съвременните тенденции в архитектурата, нашата гама вече разполага с ново повърхностно покритие: "неръждаема стомана".

Профилните рамки / вратите от алуминиеви профили на Novoferm, създават акценти от стъкло и метал в интериорния дизайн. При избор между алуминий или стомана, и в комбинация с просторните елементи на остъклението, те създават прозрачни структури, които са силно търсени, особено в интериора на сградата. Също така придават много специфичен облик на съвременната архитектура. Произведени от Novoferm. Убедете се сами!

Полезно за купувача