Секционни врати ISO 45

ПЪРВОКЛАСНИ СТОМАНЕНИ СЕКЦИОННИ ГАРАЖНИ ВРАТИ

Търсите ли възможно най-широк избор? Изработени по поръчка функции? Най-високо качество, изключителна лекота на използване, максимална енергийна ефективност и възможно най-висока сигурност?

Тогава изберете първокласните секционни гаражни врати с изолация 45 мм, изработени от Novoferm.

Преглед на плюсовете

За частни гаражи с ширина между 2250 и 5500 мм

Високо качество с гаранция до 10 години (произведено в Германия)

Равномерен ход, отлична трайност и стабилност благодарение на надежден дизайн с висока устойчивост на деформация

Сертифицирана от TÜV защита от взлом (без екстри, като допълнителна врата, аварийно деблокиране, прозорци и т.н.)

Максимална лична безопасност благодарение на функцията за защита от прищипване на пръстите отвътре и отвън (съгласно EN 12604)

Перфектна функционална надеждност и лесно управление на базата на торсионна пружина с двустранна осигуровка при счупване на пружината

Предлагат се в широка гама от повърхности и цветове (RAL по избор)

Предлага се с автоматична патентована система за управление NovoPort® за по-голямо удобство на потребителя

МАКСИМАЛНА ТОПЛО- И ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ
  • Нашите стоманени секции се произвеждат изключително с двустенна конструкция тип сандвич с пълнеж от твърд пенопласт. В сравнение с едностенните гаражни врати, това осигурява по-добра звуко- и топлоизолация, както и особено безшумен ход на вратата.
  • Гъвкавите уплътнителни ръбове между секциите дори и при ниски температури остават плътно прилепнали. Така те възпрепятстват загуби на топлина, както и проникване на прах.
  • Първокласните секционни гаражни врати имат пълнеж от твърд пенопласт с дебелина 45 мм, за да се гарантират максимални акустични и топлинни характеристики (термоизолационна стойност К = 0,5 W/m²K).

Най-широк спектър от модели и оборудване

Добавете индивидуалност на вашата гаражна врата – нашите първокласни секционни гаражни врати с изолация с дебелина 45 мм се предлагат в следните пет мотива и с възможност за избор на много повърхности и цветове от гамата на Novoferm! 

Мотиви за единични и двойни гаражи

Horizontal rib

Microline (L-линии)

Large rib

На касети

Flush

Илюстрациите вляво показват крило на гаражна врата с размер 2500 x 2125 мм за единични гаражи и крило на гаражна врата с размер 4500 x 2125 мм за двойни гаражи. Гаражните врати с други размери могат да се различават от показаната илюстрация. 

Крило на врата

Вътрешна страна: Грундиращо покритие на полиестерна основа, сиво-бяло, подобно на RAL 9002

Външна страна (стандартно): Бяло, подобно на RAL 9016 (грундиращо покритие)

Външна страна: Super Color или RAL по ваш избор на допълнителна цена (горно покритие)

Секционни гаражни врати, които подхождат на архитектурата на дома ви!

Опционална пружинна технология

Нашите първокласни секционни гаражни врати се предлагат с възможност за вертикална пружинна система или здрави торсионни пружини.

В сравнение с нашите секционни гаражни врати с 20 мм изолация, висококачествените първокласни секционни гаражни врати с 45 мм изолация (до 3000 х 2750 мм (ШхВ))* срещу скромно оскъпяване могат да бъдат доставени с тествани по EN 12604 торсионни пружини със система за осигуряване при счупване без поддръжка.

Всички по-тежки версии са стандартно оборудвани с нашите торсионни пружини, така дори и при счупване на пружина, вратата се задържа надеждно и може лесно да бъде придвижена отново нагоре.

*За модели с покритие Woodgrain. Ограничението на размера за модели с гладки повърхности е макс. 3000 x 2500 мм.