Интериорни врати

Novoferm интериорни врати

Точно това, което търсите

Добре дошли във вашия собствен рай
Вратите свързват стаите и хората. Те осигуряват безопасност и комфорт, създават преходите между различните сфери в нашия живот и труд. Те осигуряват неприкосновеността на личния ни живот и възможност да се оттеглим и да намерим покой. За поверителен разговор. За концентрирана работа. За игра без прекъсване. У дома, в училище, в свободното време или на работа. Затова е важно да се уверим, че вратите наистина „пасват”, че се сливат със стаята и изпълняват своята функция трайно и безопасно.
Всички тези изисквания могат да бъдат покрити от серията интериорни врати на Новоферм. Надеждни продукти за изискан интериор. Изключително функционални, произведени съгласно най-високите стандарти и с достатъчно възможности за вашия индивидуален стил.

Innentür aus Stahl in weiß mit blauem Türgriff
Предимства

Интериорни врати, изработени от стомана за всички жилищни и работни помещения

Висококачествена стомана и устойчиви на износване, лесни за поддържане повърхностни покрития

Дълбокият фалц добавя усещане за домашен уют

Двустенните крила на вратите с акустична и топлинна изолация се затварят плътно и надеждно

Предлагат се в множество атрактивни цветове и декори

Интериорни врати за всички жилищни и работни помещения

Четирите вида стоманени интериорни врати, произведени от Новоферм, се предлагат в широка гама от декоративни цветни покрития и дървесни декори, отговарящи на вашия личен вкус.

Интериорните врати на Новоферм са изключително разнообразни. Всички врати могат да бъдат снабдени: 

  • с лява или дясна панта  
  • с възможност за остъкление
  • с 1 или 2 крила
  • като едното или и двете крила са с къс шилд или розетка
  • с ъглова или обхватна каса в 1 или 2 части; възможни са и други дизайни на касата по заявка, например блок каси.  
Innentür aus Stahl mit runder Verglasung
Идеални както за нови сгради, така и за обновяване на стари

Голямото разнообразие от стандартно и специално изпълнение покрива очакванията и на най-взискателните клиенти в новото строителство. Новоферм предлага готови за монтаж комплекти врати с различни модели висококачествени и надеждни каси от горещо поцинкована стомана.

Обновяването на сградите е добра възможност да се заменят старите врати с продукти от Новоферм веднъж и завинаги. Просто монтираме вратата и готово. И за да ви улесним още повече, ако подът е неравен или се задигне, крилото на вратата може лесно да се скъси от долната страна на U-профила.

Гъвкав избор на обков за неограничени проектни възможности Възможността за съчетаване на голямо разнообразие от обков и допълнителни аксесоари дават свобода на желания дизайн. С остъкления, стилни дръжки на врати или висококачествено стъкло можете да превърнете вашата интериорна врата в индивидуална и уникална.

Аргументи в полза на интериорните врати, предлагани от Новоферм  Интериорните врати от Новоферм включва десетилетия опит и експертиза на един от водещите доставчици на системи и производители на врати в Европа.

Дълготрайност – висококачествена стомана и износоустойчиви, лесни за поддръжка повърхностни покрития

Надеждност – двустенните крила на вратите с акустична и топлинна изолация се затварят плътно и надеждно

 

Как да превърнем работата в забавление

Работата и удоволствието не се изключват взаимно. И двете определено могат да бъдат подсилени от приятната атмосфера в стаята. Вратите на Новоферм с атрактивен дизайн добавят специално усещане на всяка стая. Възползвайте се от огромния избор от цветове и обков и изберете дълготрайните и висококачествени продукти на Новоферм.

В търговска среда, например:  Нашите врати Super Standard и Super Plus са най-подходящите основни модели за такива приложения. Вратите Super Dekor и Super Color предлагат многобройни възможности за индивидуални цветови схеми. Всички врати са проектирани с дълбок фалц и са изключително стабилни и устойчиви на деформации. Точно тук използването на стоманата като основен материал наистина оказва значение. В заключение, ще бъдете изненадани от лекото и безшумно затваряне и заключване на тези врати.

Innentür in grün mit Verglasung (Milchglas)

Изберете интериорна врата, подхождаща на вашия личен вкус!

Многобройните дизайни и модели са толкова разнообразни, колкото са и вашите желания и могат да бъдат избрани така, че да отговарят на конкретни приложения. Нещо повече, Новоферм предлага ол инклузив системи, които включват крилото на вратата, касата и дръжката, както и отделни крила или дръжки. Проверете възможностите, като разгледате нашия каталог.