Стоманени каси

Удобни. Здрави. Индивидуални.

Здрави каси, подходящи за различни цели. Възможността да се разчита на качество, което е трайно, не само успокоява - това може да ви спести много пари в дългосрочен план!
При нашите каси за врати, качеството е мерна единица за всичко, точно както са и другите ключови елементи в техническата конфигурация на сградата (отопление, ВИК, електричество).
Добрата стоманена каса е формоустойчива, запазва непроменен хода на вратата и може да не се демонтира, дори ако сменяте крилото на вратата. Разбирането на Novoferm за "добра каса" е тази, която пасва веднъж завинаги, здрава и устойчива e, и може да се справи с ежедневното натоварване.

Предимства

Изключително стабилни и издръжливи

Голям избор от каси, подходящи за различен монтаж

Монтаж в преградни стени, зидария и нестандартни проекти

Почти всички варианти каси могат да бъдат доставени в разглобен вид, ако това е необходимо

КАСИ ЗА ЗИДАРИЯ ОТ NOVOFERM

Изключително здрави и издръжливи, с традиционна, солидна конструкция. Съвременните стоманени каси за зидария, произведени от Novoferm, са устойчиви и пасват идеално на всички врати. Касите от Novoferm (съгласно DIN 18111) се предлагат в  многообразие от модели и са оборудвани със специални системи за поставяне на  различни видове панти.

КАСИ ОТ NOVOFERM ЗА ПРЕГРАДНИ КОНСТРУКЦИИ

Животът се променя, както и изискванията за жилищни или работни пространства. Така че се налага да бъдат проектирани и подобрени нови помещения . Това не е проблем, ако използвате нашите каси за преградни конструкции, които се монтират лесно и бързо. Касите, произведени от Novoferm, по традиция са здрави, иновативни и изключително сигурни.

РАЗГЛОБЕНИ КАСИ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТЕНИ

Еднофалцови, двуфалцови, с декоративен фалц или с арка - много от моделите на касите на Novoferm могат да бъдат предоставени разглобени по предварителна заявка за бърза доставка и безопасен превоз.

Новият специален анкер прави монтирането и на двусъстваните видове каси бързо и сигурно.

РАЗГЛОБЕНИ КАСИ ЗА ОПТИМИЗИРАНЕ НА ЛОГИСТИЧНИЯ ПРОЦЕС
ПРЕДИМСТВА

Разглобени на три отделни части, които са лесни за пренасяне

Доставя се като пълен комплект

Оптимално защитени срещу транспортни повреди

Лесни за складиране

Удобни за транспортиране с кола

Бърза и евтина доставка

Лесни за сглобяване на място

ДЕТАЙЛИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ!