Секционни гаражни врати

Принцип на действие на секционните гаражни врати

Какво представляват секционните гаражни врати?

Секционните гаражни врати предлагат пълно удобство, максимална сигурност и оптимално спестяване на пространство. Те се състоят от отделни елементи, така наречените секции, които са свързани с панти и по този начин вратата може да се отвори вертикално, като удобно се нагъва нагоре до тавана без да се издава напред и да заема допълнително пространство пред гаража. 

Така ще спечелите допълнително пространство пред гаража, например за паркиране на втори автомобил. А гаражите, разположени в близост до улицата или на тротоара, не представляват риск за пешеходците и не смущават пътното движение. Гаражните врати с електрически оператори винаги оставят цялата височина на преминаване - което е идеално за високи превозни средства, като например спортни автомобили или микробуси. 

Секционните гаражни врати са и много атрактивни като дизайн: висококачествени материали, най-качественото производство и разнообразие от допълнителни елементи дават на гаража ви индивидуалност в стила на вашата къща и вашия личен вкус. 

Принцип на действие

Кликнете върху линка вляво, за да видите видеоклип с обяснение на принципа на действие на секционните гаражни врати.

 

Можете да намерите подробни видеоклипове, обясняващи предимствата, монтажа и програмирането на секционните гаражни врати на Novoferm по канала YouTube на Novoferm:

 

https://www.youtube.com/NovofermVideos/

ИЗБЕРЕТЕ ВАШАТА СЕКЦИОННА ГАРАЖНА ВРАТА

СЪПЪТСТВАЩИ ПРОДУКТИ