Смартфон вместо дистанционно управление

Ако закупите ново задвижване за гаражна врата Новоферм след 01.05.2015 г. (Novomatic 423, Novomatic 563 S и NovoPort®), то незабавно можете да го добавите към вашата колекция от приложения. Новото мобилно приложение на Новоферм „smartGarage” може да бъде изтеглено безплатно от App Store или Google Play и се използва със системите Apple и Android.

Плъзнете пръст по сензорния екран, за да отворите или затворите вашата секционна гаражна врата, за управление на осветлението и вентилацията, или за показване на параметрите на задвижване.

Мобилното приложение на Новоферм може да се използва само ако сте инсталирали пакета за мобилност, включващ шлюз Новоферм и модул за безжична връзка Новоферм, които можете да получите от търговския партньор на Новоферм, който се намира най-близо до вас. Когато използвате мобилното приложение на Новоферм или когато сте извън обхвата на секционната гаражна врата, автоматичната система за управление на вратата трябва да бъде защитена от допълнителен оптичен датчик, заедно със стандартния ограничител на мощност. Маховите врати не се управляват с мобилното приложение на Новоферм „smartGarage”  

"smartGarage" мобилно приложение за управление на секционни гаражни врати

Преглед на плюсовете

Интуитивно управление с помощта на мобилното приложение на Новоферм с модерен сензорен контрол

Управление на вратите и заявка за статус чрез смартфон и таблет

Управление на функциите на осветление и вентилация

Няколко гаражни врати могат да бъдат управлявани с едно приложение

Можете да зададете своя собствен гараж като тапет

Управление и контрол независимо от мястото и времето