Стоманени двукрили гаражни врати

В допълнение към добрите си изолационни характеристики и термично разделени профили, нашите изолирани DuoPort врати на панти дават възможност за най-доброто използване на гаража- като складово помещение, за хоби или за развлекателни занимания. Това решение на вратата предвижда две крила, които се отварят навън. В зависимост от конкретните ви изисквания, можете да изберете дали да се отварят и двете, или само активното крило.

Използването на висококачествени и дълготрайни материали, обработката на най-високо качество и голямото разнообразие от допълнителни елементи дават на гаража ви класически външен вид в съответствие със стила на вашата къща и личния ви вкус.  

Преглед на плюсовете

Идеално решение за частни гаражи с широчина и височина на отваряне 1450 x 1910 мм (при симетрично деление) до макс. 2500x2500 мм

45 мм пълнеж от твърд пенопласт гарантира отлична топлоизолация

Ново: Термично разделени профили

Ново: 3-D панти

Огромен избор от модели, повърхностни покрития, Super Colors цветове на атрактивни цени и почти всички цветове по RAL, както и възможности за допълнително оборудване, например остъкление

Практична блок каса за лесен монтаж

Крилото се отваря навън или навътре

Активното и пасивното крило може да е както отдясно, така и отляво

Опционална взломоустойчива 3-точкова блокировка със заключване в пантите

Максимална топло- и звукоизолация

Нашите стоманени секции се произвеждат изключително с двустенна конструкция тип сандвич с пълнеж от твърд пенопласт. В сравнение с едностенните гаражни врати, това осигурява по-добра звуко- и топлоизолация, както и особено безшумен ход на вратата. 

Гъвкавите уплътнителни ръбове между секциите дори и при ниски температури остават плътно прилепнали. Така те възпрепятстват загуби на топлина, както и проникване на прах.

Първокласните секционни гаражни врати имат пълнеж от твърд пенопласт с дебелина 45 мм, за да се гарантират максимални акустични и топлинни характеристики (термоизолационна стойност К = 0,5 W/m²K).